Grip op later

Grip op later

Contact?

Close
Contact?

Onze meerwaarde

Bij ABIN zijn we zelf ook ondernemers

Wij weten dus wat u drijft, en waar u op moet letten. We willen de problemen waar u tegenaan loopt graag samen met u oplossen. Op een praktische manier én tegen aantrekkelijke prijzen.

Daarbij hebben we integriteit, specialisme, deskundigheid en jarenlange ervaring hoog in het vaandel staan.

We denken vooruit

U wilt graag weten hoe u er nu financieel voorstaat, maar u wilt ook weten wat de toekomst op financieel gebied voor u in petto heeft. Bij ABIN kijken we vooruit met onze dienstverlening. Op die manier kunt u, indien nodig, op tijd bijsturen.

Scherp in ons tarief

Onze uurtarieven zijn afhankelijk van het type dienstverlening, de opleiding, de ervaring en de specifieke kwaliteiten van de medewerkers die we voor u inzetten.

Na een persoonlijk intakegesprek geven we u graag een inschatting van de te verwachten kosten. Hierbij offreren we altijd zo scherp mogelijk en zorgen we voor een optimale prijs-/kwaliteitverhouding. Daarbij zijn vaste prijsafspraken ook mogelijk.

Scherp op inhoud, aandacht voor de relatie

Het draait bij ABIN om mensen. In een prettige en informele omgeving helpen onze professionals u te komen tot een scherp eindresultaat. Een uitdaging, voor u en voor ons, telkens weer!

Voor wie we werken

We werken voor bedrijven en non-profitorganisaties in alle sectoren met alle rechtsvormen, in de Randstad, zoals:

  • Midden- en kleinbedrijf
  • BV’s
  • Beursgenoteerde ondernemingen
  • Organisaties in de publieke sector (overheid en semi-overheid)
  • Verenigingen en stichtingen
Bij schuldigerkenning moet rente worden betaald om te zijner tijd erfbelasting te... https://t.co/YRVjX2rWUQ https://t.co/1AUCuPvU2D
(ongeveer 2 dagen geleden)
Staatssecretaris keurt uitzondering op fiscaal of toeslagpartnerschap voor pleegkind... https://t.co/FDsz4Bh2Fj https://t.co/CZoRFAad5S
(ongeveer 3 dagen geleden)
Wetsvoorstel uitfasering aftrek geen of geringe eigenwoningschuld door Tweede Kamer... https://t.co/LIIjdBFUMR https://t.co/KTTUtTrdDq
(ongeveer 8 dagen geleden)